Fatburs Kvarngata
Fatburs Kvarngata
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Vasastan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Fatburs Kvarngata
Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata


Förberedd försäljning

Södermalm— Stockholm

Etagevåning i två plan högst upp i huset med balkong mot grönskande park!

Etagevåning i två plan högst upp i huset i bästa sydvästläge med balkong mot grönskande park!

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet belägen högst upp i huset på Fatburs Kvarngata 17 på populära Södermalm. Högst upp i huset och fördelad på två våningar erbjuder denna bostad en bekväm och flexibel boendemiljö med en underbar balkong som vetter mot den grönskande parken Bergsgruvan.

Bostaden rymmer totalt 4 rum, varav 3 sovrum, vilket gör den perfekt för en växande familj eller för den som söker extra utrymme. Med ett badrum på varje våning erbjuder denna lägenhet en optimal och praktisk planlösning för daglig bekvämlighet.

Det första intrycket av bostaden är ljus och luftig, tack vare dess höga läge och stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus. Den öppna och välkomnande vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen, där du kan njuta av lugna stunder och en fantastisk utsikt över Bergsgruvan. Köket är öppet mot vardagsrummet stilrent och modernt, utrustat med högkvalitativa vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för matlagning och måltider tillsammans med familj och vänner.

På det övre planet finner du sovrummen, som alla är generöst tilltagna och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och förvaring. Med två ingångar till bostaden finns det möjlighet till separata sovavdelningar eller en separat arbetsplats för den som önskar det.

Bostaden är belägen på en attraktiv och eftertraktad adress med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. Här finner du ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och grönområden inom bekvämt avstånd. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till både tunnelbana, bussar och andra kollektivtrafikförbindelser.

Brf Brinckan-Lehusen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008.
Föreningens mark upplåts med tomträtt och nuvarande avtal löper till 2029.
Föreningen består av 317 st lägenheter med bostadsrätt och 19 st med hyresrätt. Det finns även 11 verksamhetslokaler.
I föreningen finns fyra terrasser samt två bastuanläggningar, varav en i anslutning till terrasserna på Fatburs Kvarngata 21/23. Dessutom finns pingisrum, gym, bytesrum, samlingslokal och tvättstuga. Cykelförråd finns med access direkt från gatan. Barnvagnsförråd finns i entréplan. Kvällar efter kl 16:00 och på helger kan föreningens medlemmar utnyttja gymnastiksalen i Fria Maria skolas lokaler.Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Hampus Schöllin vid intresse!
Tel: 076-820 19 94.


Referensnummer
555 093
Boarea
101 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus för mer information kring Fatburs Kvarngata Anmäl intresse.

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Omgiven av grönska och parker!
Södertornet

Omgiven av grönska och parker!

Kontakta mig gärna för mer information!
Södertornet

Omgiven av grönska och parker!

Intresserad?

Kontakta mig gärna för mer information!Området
Södermalm  i stockholm

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.


01
Fördelar med området
Gym Barnvänligt Hippt Motionsspår Musikklubbar Tunnelbana Stort nöjesutbud Stort shoppingutbud Bussar Barer Nattklubbar Liv i rörelse Butiksgata/köpcentrum Restauranger Hundvänligt

02
Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.


03
Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!


04
Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.


05
Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.