Fleminggatan 40 A, 3 tr

Fleminggatan 40 A, 3 tr

Slutpris

3 900 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Fleminggatan 40 A, 3 tr


Slutpris
3 900 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Välplanerad mini-2:a med toppläge på Kungsholmen. Förening med god ekonomi. Mitt på Fridhemsplan!

ACCEPTPRIS! Kontakta mäklaren för visning. Först till kvarn! Ljus, välplanerad mini-2:a med absolut toppläge på Kungsholmen/Fridhemsplan. Äkta, solid förening med stora dolda tillgångar och god ekonomi. Socialt, rymligt vardagsrum i halvt öppen planlösning mot kök. Smakfullt renoverat kök med diskmaskin och plats för matgrupp. Separat sovrum med plats för stor dubbelsäng, sängbord och övrig önskad möblering. Generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i öst. Fräscht, renoverat (2017) badrum med klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Ypperlig förvaring i lägenheten med flera garderober samt vindsförråd om ca 4-5 kvm.

Äkta förening med god ekonomi och stora dolda tillgångar. Lån/kvm uppgick 2018/2019 till 3.823 kr och två stora extraamorteringar gjordes i samband med upplåtelse av en hyresrätt, då också föreningen sänkte avgiften 2018 med 5%. Föreningen har fortfarande 13 hyresrätter kvar så ekonomin kommer på sikt förstärkas ytterligare.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Topprestauranger i kvarteren, bl.a populära AG utanför porten. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och även Gataue i Västermalmsgallerian. Vid Fridhemsplan hittar du även ett stort utbud av matbutiker som Coop Daglivs, ICA, Willys samt Lidl. Kring Fridhemsplan finns även flertalet gym som SATS, Friskis & Svettis samt Fitness 24. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som linje nr.1, 3 och 4 samt bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även grön och blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
40 kvm
Avgift
1 860 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.