Förmansvägen 29

Förmansvägen 29

Slutpris

5 210 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Förmansvägen 29


Slutpris
5 210 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Bo bra i en ljus, välplanerad 3:a på tredje våningen med insynsskyddat läge och trevlig utsikt över Fredsborgsparken! Lägenheten vetter åt två håll och de stora fönstren gör känslan härligt ljus och levande. Lägenheten har två balkonger varav den ena har sjöglimt över Mälaren. Här finner du en tidstypiskt modern planlösning där kök och vardagsrum ligger i öppen harmoni - perfekt för dig som gillar umgänge och gemenskap. Badrummet är stort och fräscht och har en egen tvättstugeavdelning. Förvaringsmöjligheterna är goda i en klädkammare samt flertalet garderober. Föreningen har garage och förskola. Bra förening med stabil ekonomi. Avgifterna har sänkts vid två tillfällen de sista två åren! Bara ett kvarter bort ligger tvärbanan och på någon minuts promenadavstånd når man kajen med och den uppskattade badbryggan. Det finns även ett flertal restauranger, matbutiker och cafeér i området. På ca 15 minuter med cykel tar du dig in till centrala Stockholm.


Boarea
79 kvm
Avgift
3 541 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-12

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Förmansvägen såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Förmansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.