Garvargatan 20, 4 tr

Garvargatan 20, 4 tr

Slutpris

4 625 000 kr


Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Garvargatan 20, 4 tr


Slutpris
4 625 000 kr

Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Genomgående tvåa med solig balkong. Fastighet anno 1932 med toppläge invid Kungsholmstorg!

Välplanerad, genomgående 30-talstvåa med toppläge på Kungsholmen. Rymlig balkong med morgonsol, mot lugn, nyrenoverad innergård. Sjöglimt mot Riddarfjärden, Högalidskyrkan och Kungsholmens takåsar. Fullt utrustat, påkostat kök med carraramarmor, vita köksluckor och integrerade vitvaror. Praktisk köksö ger extra arbetsyta och förvaring. Fräscht badrum med tvättmaskin, kaklade väggar och klinkergolv i vit ton. Elegant mörklaserad parkett i hela lägenheten. Säkerhetsdörr med Yale-kodlås (2018). Möjlig mini-trea, se alternativ planlösning samt offert från entreprenör.

Bergamotträdet 14 är en äkta förening med mycket god, stabil ekonomi som äger marken. Föreningens lån/kvm uppgår enbart till 2.353 kr. Föreningen har också en lokal som ska anses som dold tillgång.

Eftertraktat läge invid Kungsholmstorgs lummiga parkområde och kort promenad till Kungsholmens mittpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Ett stenkast till Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.