Hagagatan 17 N, 4 tr

Hagagatan 17 N, 4 tr

Slutpris

5 850 000 kr


Vasastan / Odenplan— Stockholm

Hagagatan 17 N, 4 tr


Slutpris
5 850 000 kr

Vasastan / Odenplan— Stockholm

Stor potential med en solig balkong i ett utmärkt läge!

Denna lägenhet har stor potential med en solig balkong i ett utmärkt läge. Den är för närvarande en tvåa men kan omvandlas till en trea. Föreningen är stor och populär, med möjlighet till garageplats.

- Möjligt 3 ROK
- Renoveringschans
- Garage i föreningen
- Balkong i soligt läge

Lägenheten ligger i centrala Vasastan med en genomgående planlösning och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Tack vare planlösningen är det enkelt att möblera utefter egna önskemål. I den här lägenheten finns köket och vardagsrummet angränsande för att skapa en naturlig social yta, medan sovrummet ligger avskilt i bra storlek mot innergården. Köket är av äldre modell med renoveringsbehov för den som önskar. Matbordet ryms enkelt bredvid fönstren i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger gott om utrymme för att duka upp långbord. Här ifrån tar ni er ut på den rymliga balkongen i härligt läge med många soltimmar. I sovrummet ryms stor säng och önskad inredning.Lägenheten ligger i ett lugnt område nära Odenplan med bra kommunikationer, utbud av restauranger, affärer och andra tjänster. Hagaparken och Brunnsviken ligger inom promenadavstånd, liksom förskolor och skolor.

Brf Riddarsporren bildades år 1999 som en äkta bostadsrättsförening. Tomten som föreningen står på är en tomträtt och avtalet sträcker sig fram till 2029. Föreningen hyr fastigheten Riddarsporren 24 av Stockholm kommun. Fastigheten består av två flerbostadshus med totalt 207 lägenheter som upplåtits med bostadsrätt, 26 av dessa har hyresrätt. Dessutom finns det fyra lokaler och ett garage på fastigheten. Adresserna som omfattas av föreningen är Hagagatan 15A-21 samt Frejgatan 59-61.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 421 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.