Hammarby Allé 149

Hammarby Allé 149

Slutpris

4 250 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 149


Slutpris
4 250 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

2:a med stor terrassliknande balkong!

Välkomna till en rymlig tvårummare med ett högt läge. Bostaden präglas av ett insynsskydd och har rikligt med ljusflöde. Stor, öppen yta som underlättar för de större sällskapen där varje möbel har sin naturliga plats. Köket ligger i en halvöppen planlösning mot de övriga ytorna, här har du plats för samtliga nödvändigheter. Matplatsen rymmer 6-8 sällskap och ligger härligt inbäddad i ett burspråk. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Här finns utgång till bostadens terrassliknande balkong i söderläge med utsikt mot både innergården och allén. Intill hallen finns en klädkammare som i dagsläget med fördel används som extrarum.

Källarförråd tillhör bostaden. Stabil förening med många lokaler som drar in intäkter. Här äger föreningen marken.

Centralt läge i Hammarby sjöstad med närhet till det mesta. Butiker, mängder av restauranger och kommunikation inom krypavstånd.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 817 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.