Hammarby Allé 53b

Hammarby Allé 53b

Slutpris

6 850 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 53b


Slutpris
6 850 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Genomgående lyx!

Unna dig drömboendet i hjärtat av Hammarby sjöstad med denna lyxiga trea som erbjuder en genomgående planlösning med balkong I västläge och enastående materialval. Bostaden är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av rymd, elegans och tidlös stil.

När du kliver in i bostaden möts du av ett genomgående plankgolv i en tidlös grå nyans, som omfamnar varje rum med en varm och lyxig touch. Det ger en enhetlig och stilfull atmosfär som kompletterar bostadens övriga inredning på ett smakfullt sätt.

Det exklusiva Kvänumköket är en mästerverk i design och funktionalitet, med sina stilrena ytor, smarta förvaringslösningar och högkvalitativa materialval.
Badrummet är utrustat med produkter från Duravit, vilket garanterar en överlägsen kvalitet och en lyxig upplevelse.

Bostaden har även en stor balkong mot en lugn innergård, där kvällssolen naturligt faller in och skapar en avkopplande atmosfär utomhus. Dessutom har den ett perfekt placerat läge i Hammarby sjöstad, nära kommunikationer, restaurangliv samt närhet till Södermalm och Hammarby kanal.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lyxiga trea en genomgående planlösning med en stilfull inredning, inklusive det tidlösa plankgolvet, det exklusiva Kvänumköket och badrummet med Duravit-produkter. Med sitt perfekta läge och alla bekvämligheter ger bostaden en fantastisk möjlighet att leva en lyxig och avkopplande livsstil i en av Stockholms mest eftertraktade områden.


Boarea
77 kvm
Avgift
4 222 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-21

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2023-07-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.