Heliosgatan 11

Heliosgatan 11


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 11Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lyxig & välplanerad!

Välkommen till denna noggrant planerade bostad, där varje detalj är genomtänkt och skapar en harmonisk helhet. Från den eleganta enstavsparketten på golvet till de sobert valda färgerna på väggarna, och ett lyxigt kök som hjärta i bostaden känns det som att varje element är noga utvalt för att skapa en trivsam atmosfär.

Balkongerna, som utgör det första intrycket, bjuder på terrassliknande känslor. Den östra balkongen, inglasad och inredd för året runt-bruk, ger en naturnära upplevelse och morgonsol. Å andra sidan möter den västvända balkongen dig med en öppen och fri känsla, perfekt för långa grillkvällar med nära och kära.

Stegen in i bostaden leder till ett vardagsrum i en ljus Sheer grey kulör, enkelt att möblera och med förstärkta väggar som tillval. Här integreras kök och matdel naturligt, skapandes en sällskapsvänlig planlösning. Köket är välplanerat med gavelform och erbjuder generöst med förvaring och matlagningsytor. Siemens rostfria vitvarupark bidrar till en exklusiv touch.

Sovrummet, en fridfull oas, välkomnar dig med mjuka toner och naturligt ljus från det stora fönstret. Dess placering mot den lugna västra balkongen skapar en fridfull atmosfär och ger möjlighet till flexibel möblering.

Bostadens mittpunkt utgörs av dom stilfulla badrummen, där funktion och design smälter samman på ett elegant sätt. Sobert gråa kakel och exklusiva detaljer skapar en tidlös och avkopplande miljö. Med en smart placering mitt i bostaden blir badrummen en bekväm och tillgänglig del av vardagen.


-Kommuniktationer finns nära intill med promenad på några minuter, Tvärbana & buss som tar dig till city.
-Området erbjuder en fantastisk blandning av olika restauranger från världens alla hörn.
-Dagis och skolor precis intill.

-Barnvagnsrum och förråd ( ca 5kvm) nås direkt via hissen på plan -1. Här når du även föreningen garage.
-Svanenmärkt hus! (0.1% rabatt på redan förhandlad ränta)


Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en välavvägd kombination av design, funktionalitet och trivsel, där varje rum och balkong skapar en unik upplevelse.


Boarea
98.5 kvm
Avgift
5 411 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad