Karlbergsvägen 32 B, 4 tr

Karlbergsvägen 32 B, 4 tr


Vasastan— Stockholm

Karlbergsvägen 32 B, 4 trVasastan— Stockholm

Ljus sekelskiftespärla med härlig balkong, låg avgift i skuldfri Brf & absolut toppläge i Vasastan!

Ljus och ytterst välplanerad sekelskiftesetta i bra skick. Låg avgift i skuldfri Brf! Absolut toppläge i Vasastan nära Odenplan, Sankt Eriksplan och Vasaparken. Högst upp förutom vinden med stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Stor, härlig balkong med fin utsikt från högt läge över innergård. Balkongen och alla fönster är lugnt belägna mot den fina innergården. Sekelskiftescharm med högt i tak, speglade dörrar och vackra trägolv. Ytskikten med slipning av golv samt målning av väggar gjordes i januari 2024. Helkaklat badrum med golvvärme och smakfulla materialval. Stilrent, rymligt kök med plats för matgrupp. Låg avgift i äkta och skuldfri Brf. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1894 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!


Boarea
35 kvm
Avgift
1 400 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Patrik Nilsson
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad