Katarina Bangata 57, 4 tr

Katarina Bangata 57, 4 tr


Södermalm— Stockholm

Katarina Bangata 57, 4 trSödermalm— Stockholm

Högt upp i huset med hänförande utsikt och generöst ljusinsläpp!

Högt upp i ett vackert funkishus hittar ni denna exemplariskt planerade och ljusa 2:a som känns större än sina angivna kvadratmeter. Stilfullt nyrenoverat och full utrustat kök med stort spröjsat fönster mot sovrummet. Golven pryds av ljusa och breda träplankor och väggarna är målade i en ljusgrå ton. Lägenheten är varsamt renoverad och ger ett karaktärsfullt intryck.

Flertalet stora fönsterpartier med hänförande utsikt mot trädtoppar bjuder in rikligt med ljus till lägenheten. Vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för såväl soffgrupp som matbord och mediamöblemang. I anslutning till rummet finns klädkammare/ förråd. Från vardagsrummet når ni ett mysigt sovrum där väggarna är målade i en ljusgrön ton som kontrasterar vackert mot de vita listerna/ karmarna och det vitmålade taket.

I styrelsen sitter flera personer som bott i huset i ett tjugotal år och kan byggnaden. Föreningen är mycket välskött, lågt belånad och med de större renoveringarna bakom sig. Man har en vaktmästare/hantverkare som varje vecka inspekterar huset och åtgärdar det som behövs. Föreningen har blomsterodlingar och cykelställ på gårdens baksida och i huset finns tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum och grovsoprum. I tvättstugan finns två maskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Här bor du i en lugn del och trivsam del av Söder, omgiven av parker - Lilla Blecktornsparken, Stora Blecktornsparken och Vitabergsparken - och vacker äldre bebyggelse. Nyrenoverade Lilla Blecktornsparken på andra sidan gatan erbjuder en mängd olika bollsporter, utegym, avkoppling i hängmattor, stor gräsyta för lek och picknick samt en plaskdamm. Här finns även populära restaurang Bleck. Vid Nytorget, en kort promenad bort, finns ytterligare många kaféer och restauranger att välja på.

Kommunikationerna är mycket goda tack vare att de två busslinjerna 3 och 76 som finns alldeles intill och med en kort promenad når man Skanstulls tunnelbanestation. Man har även en kort promenad till Barnängsbryggan varifrån man tar sig med båt till Djurgården och Nybrokajen samt gratisfärjan till Hammarby Sjöstad.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 030 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-28

Mäklarhuset Essingen

Denna lägenhet på Katarina Bangata såldes av oss 2023-11-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Katarina Bangata.

Boka värdering
Zolle Baleng
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad