Kellgrensgatan 10, 10 tr / Kungsholmen / Stockholm

Modern, stilren och ytterst välplanerad 2:a 10 tr upp i huset!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 473 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
10 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kellgrensgatan såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kellgrensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På 10:e våningen på Kellgrensgatan 10 strålar solen in i denna magiska 2:a om 53,5 kvm. Lägenheten har en hög standard med alla bekvämligheter man kan önska sig. Vitlaserade parkettolv och vita väggar är genomgående för hela bostaden vilket ger ett ljust och fräscht boende med högklassisk standard. Balkongen är stor och möblerbar och här avnjuts eftermiddagssolen i loungesoffan. Den härliga balkongen nås från både vardagsrum och sovrum. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och sträcker sig in till hallen. Det trendiga HTH-köket är fullutrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll och kombinerad ugn/micro med stilren arbetsbänk i granit. Badrummet är i toppklass med gedigna lyxiga materialval och alla bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Planlösningen är öppen, social och lättmöblerad.

I korsningen Kellgrensgatan/ Warfvinges väg på Kungsholmen har Einar Mattsson byggt det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla, så kallade passivhus. Husen har 187 bostadsrättslägenheter, 3 lokaler upplåtna med hyresrätt samt 160 garageplatser. Garaget har även MC-rum. Föreningens medlemmar har tillgång till cykel- och barnvagnsrum samt ett välsorterat och stort soprum med återvinning för såväl hushållssopor, matavfall, plast, glas, kartong, tidningar, metall, batterier, glödlampor m.m. Du hittar dessa utrymmen på entréplan. De boende har en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen. Föreningen har även extra förråd som går att hyra. Läs gärna mer på föreningens hemsida! https://mittgladan.se

Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.