Krångedevägen 9

Krångedevägen 9

Slutpris

3 050 000 kr


Hjorthagen— Stockholm

Krångedevägen 9


Slutpris
3 050 000 kr

Hjorthagen— Stockholm

Älskar du också Hjorthagen?

Välkommen till ett modernt hem med det bästa av funkisens tidlösa charm och välplanerade arkitektur. Ljuset flödar från två väderstreck genom den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, vilket skapar naturligt inbjudande sociala ytor med plats för både soffmöbler och matgrupp. Sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Stilrent helkaklat badrum med dusch. Praktisk hall med garderober.

Här bor du i en välskött och trevlig förening. Området anlades i mitten av 1930-talet. Husen är unika då de var bland de första funkishusen i Stockholm och är därför kulturminnesmärkta. Husen ritades av arkitekten Hakon Ahlberg som en del av ett socialt nytänkande. Hjorthagen är känt för sin naturkänsla och charm, en oas i stan på bekvämt gång- och cykelavstånd från city, med känslan att vara på landet. Omgivningen är idyllisk med låg bebyggelse omfattande både vackert tidigt 1900-tal och stilren funkis.

I direkta närområdet finns matbutik, och på gångavstånd en stor Hemköp-butik, skola, dagis, bibliotek, Hjorthagens IP och vårdcentral.

Utbudet ökar ständigt i och med Norra Djurgårdstadens tillväxt. Alldeles intill bostaden stannar busslinjer som tar dig till stan och på några minuters promenad bort finns Ropstens tunnelbanestation där röda linjen tar dig in till city på bara 6 minuter. Det finns även busslinjer och lokalbana mot Lidingö. Vid Karlaplan, 5 minuter bort med tunnelbana, finner du köpcentrumet Fältöversten där det finns klädbutiker, inredningsbutik, matbutiker, systembolag, caféer och restauranger


Boarea
40 kvm
Avgift
2 847 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Krångedevägen såldes av oss 2022-12-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krångedevägen.

Boka värdering

Elenore Lövgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.