Kronobergsgatan 15, 4 tr

Kronobergsgatan 15, 4 tr

Slutpris

8 675 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kronobergsgatan 15, 4 tr


Slutpris
8 675 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt läge mot Kronobergsparken - Balkong - Låg avgift

Varmt välkomna till Kronobergsgatan 15. Helt underbart boende beläget högt upp i huset med stora fönsterpartier som fyller hela hemmet med magiskt ljus. Här bor du med ett insynsskyddat läge med fri utsikt över Kronobergsparken på ena sidan och föreningens lummiga innergård på andra.

Luftigt vardagsrum som rymmer stor soffgrupp och andra sällskapsmöbler. Tack vare det stora fönsterpartiet och franska balkongen är rummet väldigt ljust från tidiga morgontimmarna. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Helkaklat badrum med dusch och utrustning som tvättmaskin, wc, handfat och spegel. Fullutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring. Från köket nås balkongen i bästa sydväst-läge. Det andra sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter och lugnt läge mot innergården, även här ryms dubbelsäng och annan önskvärd inredning. Ljusa och fräscha ytskikt samt fiskbensparkett i samtliga rum.

Föreningen har mycket god ekonomi, vilket avspeglas i den låga månadsavgiften. Lågt belånad och goda hyresintäkter från de kommersiella lokalerna i fastigheten. Två hyresrätter kvar (dold tillgång). I källarplan finns garageplatser.

Gröna Kronobergsparken finns alldeles utanför porten med Fridhemsplan runt hörnet och dess kommunikationer. Fastigheten ligger på en lugn enkelriktad gata i hjärtat av Kungsholmen. Närhet till matbutiker, apotek, bank, restauranger, lekparker, gym och Västermalmsgallerians shopping.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
1 194 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.