Kungsbro Strand 17

Kungsbro Strand 17

Slutpris

4 010 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsbro Strand 17


Slutpris
4 010 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Härlig tvåa med utsikt mot Klara sjö!

Sjöutsikt mot Klara sjö från balkongen.

Varmt välkomna till denna härliga 2:a om 39 välplanerade kvadratmeter med utsikt ner mot Klara sjö. I hallen finns en elegant platsbyggd lösning för avhängning av kläder. Köket är enastående på grund av dess exceptionellt stora yta och fullständiga utrustning med moderna apparater och tillbehör som underlättar för matlagning och förvaring. Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare ett stort fönsterparti och det finns en rymlig balkong med utsikt över sjön. Lättillgängligt från vardagsrummet, finner ni balkongen med fantastisk utsikt över Klara sjö, den är rymlig och erbjuder gott om utrymme för att sitta och njuta av en kopp kaffe eller äter en bit mat samtidigt som man beundrar den fantastiska sjöutsikten. Själva sovrummet är beläget i en östlig riktning och har plats för dubbelsäng och en garderobsvägg som erbjuder tillräckligt med förvaringsutrymme för kläder. Från sovrummet kan man även njuta av en fin utsikt över sjön. Badrummet är helkaklat med härlig takdusch bakom glasdörrar och en mycket smart lösning med kombinerat handfat och tvättmaskin.

En väl underhållen och stabil förening, som är en av Sveriges största. Som medlem har man tillgång till alla fem takterrasser i föreningen, flertalet tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak och fyra övernattningsrum för gäster. Föreningen äger sina tolv fastigheter och marken, ej tomträtt. Det är planerat för ett stambyte, där badrummet kommer bytas ut med bekostnad av föreningen.

Lägenheten har ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen, nära Rådhusets t-bana och med endast några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. I närområdet finns vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och flera populära restauranger och matbutiker.


Boarea
39 kvm
Avgift
3 513 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-05-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsbro Strand såldes av oss 2023-05-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsbro Strand.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.