Kungsholms Strand 175, 5 tr

Kungsholms Strand 175, 5 tr

Slutpris

6 315 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 175, 5 tr


Slutpris
6 315 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Spektakulär tvåa med balkong mot innergård!

Spektakulär tvåa högt upp i huset med balkong mot innergård i strålande solläge!

- Balkong i ett fritt och soligt läge
- Intill vackra Karlbergskanalen
- Bara flytta in och börja bo
- Lågt belånad brf som äger marken

Varmt välkomna fem våningar upp, till Kungsholms Strand 175, en riktig drömlägenhet! De genomgående topprenoverade ytorna samsas med vackra attribut från byggåret som tillsammans skapar en härlig kombination av nytt och gammalt. En trevlig entré med praktiskt golvvärmd klinkers på golv och plats för avhängning. Till vänster finns det helkaklade och smakfulla badrummet med tvättmaskin och vägghängd toalett. Från entrén tar ni er vidare och kliver rätt in i bostadens hjärta, det stora stilrena och fullt utrustade köket. Vardagsrummet ligger i en öppning från köket med naturlig plats för matbord intill. Här ryms såväl soffgrupp som arbetshörna och ligger i härlig planlösning till köket. De stora dubbeldörrarna med spröjsade fönsterpartierna ger rummet fin ljussättning. Öppna upp dörrarna och ge vardagsrummet en härlig förlängning. Den stora balkongen ligger i ett behagligt tyst och grönskande läge mot innergård i absolut solläge. Här får ni plats med loungemöbler och planteringar. Ingen balkong ovanför. Sovrummet ligger avskilt utan insyn och är mycket rymligt med bra förvaringslösningar i skjutgarderob. I denna bostad kommer ni verkligen att trivas!

Huset ritades av arkitekt J. Östlihn och är karaktäristiskt för sin tid med gul slätputsad fasad och kubisk form med burspråk. Balkongräcken i svart smide och översta våningen är indragen med smidesräcke längs hela fasaden. Trapphus med grå marmortrappa och ljusgröna väggar ger en charmant känsla direkt. Hiss från entréplan. Fastigheten Isbrytaren 22 ägs av Brf Isbrytaren 22 som är en äkta och markägande bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 18 bostadsrätter och 2 hyresrättslokaler. Lokalerna hyrs ut på markplan. Byggnaden är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Juridisk person godkänns inte som medlem.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergssjön med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. En kort promenad bort finner ni Fridhemsplan med ett stort utbud av mataffärer och shopping kring Västermalmsgallerian. Det finns också flertalet gym i området såsom SATS och Friskis och Svettis. Vid Fridhemsplan finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (grön och blå linje). Via en smidig gångport mellan husen går ni enkelt till den närmaste tunnelbanan som är Fridhemsplans tunnelbana (blå linje). Via strandpromenaden utanför porten når ni Hornsbergs Strand med en mängd trevliga restauranger och fik.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 113 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-04-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2022-04-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Elenore Lövgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.