Kungstensgatan 35, Våning 2

Kungstensgatan 35, Våning 2

Slutpris

9 360 000 kr


Vasastan— Stockholm

Kungstensgatan 35, Våning 2


Slutpris
9 360 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vacker sekelskiftestrea (möjlig fyra) med balkong i soligt läge! Fastighet Anno 1885. Stambytt!

Känn er varmt välkomna hem till Kungstensgatan 35 och till denna sekelskiftestrea (möjlig fyra) med solig balkong mot lugn innergård. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier som tillför rikligt med ljus till hela bostaden. Stora och luftiga rum med tidstypiska originaldetaljer så som välvda fönsterpartier, gedigen takhöjd och pardörrar som sätter prägel på bostadens karaktär. Påkostad badrum som är helkaklat och med tvättmaskin. Genomgående parkettgolv i hela bostaden som skapar ett lugn och en helhetskänsla. Rymlig balkong med bästa solläge och med gott om plats för möblemang och plantering.

Fastighet anno 1885 och föreningen äger marken. Hiss finns samt förråd.
Välskött förening som under 2004-2005 genomgått totalrenoveringar som ökat fastighetens status där bland annat samtliga stammar, tak, elstigar byttes. I samband genomfördes även en nyinstallation av el och VVS i samtliga lägenheter. Därefter har ett flertal större underhåll genomförts för att bevara fastigheten i gott skick i många årtionden framåt. Här bor ni i bästa möjliga läge i gränsland till alla stadsdelar.
Våning 1 börjar på entréplan.
Inga planerade avgiftsförändringar.

Nu har ni möjlighet att förvärva en rymlig trea med många möjligheter och även chansen att sätta er egen prägel på bostaden. Denna möjlighet får ni inte missa!

Välkomna med ert intresse och på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
3 965 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-01-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungstensgatan såldes av oss 2021-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungstensgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.