Lidnersplan 6, 3 tr

Lidnersplan 6, 3 tr

Slutpris

5 700 000 kr


Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Lidnersplan 6, 3 tr


Slutpris
5 700 000 kr

Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Boende i toppskick med utsikt över grönska och Mälarens vatten - Ytterst väldisponerad - Balkong!

Underbart boende utöver det vanliga och som absolut ska upplevas på plats. Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor med en underbar rymd med cirka 2,7 meter i takhöjd och stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med ett gavelläge och har fönster i tre väderstreck med vidsträckt utsikt över grönskande trädkronor samt Mälarens vatten och båtliv. Lägenheten som är renoverad med stilsäker blick ger dig ytterst väldisponerade kvadratmeter där ett stort fokus ligger på de sociala ytorna. Vardagsrummet får en unik karaktär med en platsbyggd bokhylla som sträcker sig längs med en helvägg, från golv till tak med såväl stängd som öppen förvaring samt en möjlig arbetsplats. Rummet har två stora fönsterpartier och härifrån når du även lägenhetens balkong. Balkongen som har en fri utsikt över grönska samt en vy ner mot vattnet blir ett extrarum under sommarmånaderna. I master bedroom möblerar du med dubbelsäng och finner fantastisk förvaring som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I köket finner du mycket bra förvaring och en generös arbetsyta i snygg hårdkomposit. Härifrån kan du även insupa den fantastiska utsikten mot vattnet som lockar till svalkande sommardopp. Genomgående har lägenheten mycket bra förvaring och är inredd i sobra materialval. Det stilrent renoverade badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag.

På Lidnersplan bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och lockar till sol och bad. Längs med strandpromenaden finns även flertalet restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen och du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, fik och restauranger, idrottsanläggningar och tennishall. Invid Golfbaren ligger härliga Fredhällsparken och några minuter bort hittar du Fredhällsklipporna där många samlas under sommarmånaderna. Du når Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 232 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lidnersplan såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersplan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.