Lokstallsgatan 6

Lokstallsgatan 6

Slutpris

4 000 000 kr


Vasastan— Stockholm

Lokstallsgatan 6


Slutpris
4 000 000 kr

Vasastan— Stockholm

Välkommen till Lokstallsgatan 6, där du hittar en lägenhet som överträffar alla förväntningar! Denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av lugn och ro samt närhet till stadens pulserande liv.

Sovrummet är en oas av frid och harmoni, med stora fönster som ger dig en vacker utsikt över den grönskande innergården. Här kan du njuta av att somna gott med trädkronorna utanför. En särskild detalj är den charmiga trappstegen som höjer golvet och skapar en mysig dynamik i rummet. Förvaringsutrymmen finns det gott om, med en praktisk klädkammare, en garderob i sovrummet och förråd. Du behöver inte oroa dig för att sakna plats. Vardagsrummet är perfekt planerat för att kunna välkomna många gäster. Här ryms en rymlig soffa för upp till 5-7 personer och ett stort matbord för 8-12 personer. Det sociala köket gör det möjligt för dig att umgås med dina gäster medan du lagar mat. Köket är nyrenoverat från 2015 och i utmärkt skick. Badrummet är ljust och helkaklat, renoverat under stambytet 1990, är fräscht och fungerar utmärkt.

Föreningen är välskött med låg belåning och låga avgifter, vilket ger dig ekonomisk stabilitet och frihet. Du kommer att trivas i sällskap med trevliga grannar i olika åldrar. Föreningen skickar regelbundet ut information om vad som händer i området, vilket håller dig uppdaterad och involverad. En av fördelarna med lägenheten är att du bara har en granne på samma plan, vilket ger extra integritet och lugn. Huset i sig har ett nyrenoverat trapphus och en säkerhetsdörr för din trygghet. I källaren finns bekvämligheter som tvättstuga, cykelförråd och kartongåtervinningsrum. Dessutom finns generösa förrådsutrymmen på vinden.

Området runt Atlas är en harmonisk och grönskande oas som ändå är perfekt belägen med närhet till stadens puls. Här finner du ett brett utbud av restauranger, affärer och utmärkt kommunikation med bussar, tunnelbana och flygbuss. Odenplan med pendeltåg är också inom bekvämt avstånd. För avkoppling och soliga dagar kan du njuta av Vasaparken, Karlbergs slott eller hagaparken, som alla är inom gångavstånd.

Ta chansen att uppleva det bästa av två världar - en lugn oas mitt i stadens hjärta


Boarea
37 kvm
Avgift
1 720 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lokstallsgatan såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lokstallsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.