Maria Skolgata 93

Maria Skolgata 93

Slutpris

4 950 000 kr


Stockholm - Södermalm— Stockholm

Maria Skolgata 93


Slutpris
4 950 000 kr

Stockholm - Södermalm— Stockholm

Unik 2:a i hörnläge med fyra franska balkonger i STRATO

Välkomna till en unik chans att förvärva en bostad i en häftig byggnad på Maria Skolgata 93 - STRATO!

Här har ni ett stycke arkitektur som helt klart har blivit Södermalms nya landmärke. Ett unikt projekt som stod klart 2021, och blev helt slutsålt! Nu har ni äntligen chansen att förvärva en bostad i Strato-huset, en möjlighet som inte dyker upp så ofta. Här i Strato har de noggranna valen av varje material varit viktiga, men också att varje lägenhet ska vara perfekt planerad – där funktionen av varje förvaringslösning, dörröppning och rumsyta maximerats. Kombinationen av utvalda detaljer och lugn men särpräglad design gör Strato till en ovanlig möjlighet. Ett unikt projekt. Och ett av få bostadstorn i sitt slag.

Bostaden kännetecknas av en funktionell interiör med tidlösa kvaliteter som möter noga utvalda materialval, som håller en hög standard som sällan ses i nyproduktion. Färgerna utgörs av jordnära, lugna toner som lämnar öppet för egen fantasi. Material och kulörer känns igen genom hela bostaden, allt hänger ihop och ger en exklusiv känsla av en platsbyggd interiör anpassad för just Strato. Den här lägenheten ligger i ett hörnläge med utsikt mot Tantolunden på andra sidan gatan. Här omfamnas lägenheten med fyra stycken franska balkonger, som ger dig möjlighet att öppna upp och fånga utomhusmiljön. Här är de sociala ytorna ett nav i bostaden, där ni kan laga mat och umgås med varandra. Köksön är en perfekt detalj som ger både umgänge, extra sittplatser och möjligheten att duka upp veckans alla middagar på. Precis som resten av bostaden är köket harmonisk färgsatt med kulören Cashmere med bänkskiva i ljus kvartssten. Självklart har köket även väl utvalda vitvaror från Siemens och Miele. Bakom köket finner ni det rofyllda och tysta sovrummet med gott om förvaring och plats för både säng och sängmöbler. Mellan kök och sovrum är det avskilt med praktiska skjutdörrar som skapar avskildhet utan att ta någon extra plats. Hela bostaden står på ett enstavs utformad parkett från Kährs Horizon. I både sovrum, vardagsrum och kök finns det flera stora fönsterpartier, vilket ger ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Avslutningsvis är badrummet utformat i lyxig hotellkänsla med granitkeramik på golv och väggar i kulören Fjord Sand. Badrumsporslin i Marmite mineral komposit och duschväggar i glas. Badrummet är även utrustat med kombinerad tvättmaskin med torktumlare från Siemens, allt för att underlätta vardagen!

Tanken med Strato är att skapa mer än ett boende, en plats som också underlättar tillvaron. Förutom det centrala läget med gångavstånd till stadens service har de byggt in funktioner som gästlägenhet för de boendes besökare, möteslokal och lounge där du kan ha arbetsmöten vid. Strato ligger precis intill Zinkensdamm och Tanto. Lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Nästan som att köpa en bostadsrätt med trädgård.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 405 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 19 (Hiss finns)
Såld
2022-11-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Maria Skolgata såldes av oss 2022-11-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Maria Skolgata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Matilda Gustafson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.