Metargatan 7, 2tr

Metargatan 7, 2tr

Slutpris

6 100 000 kr


Södermalm— Stockholm

Metargatan 7, 2tr


Slutpris
6 100 000 kr

Södermalm— Stockholm

Hörnlägenhet omgiven av grönska med balkong och utsikt mot Sofia Kyrkan!

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad med balkong i öst och utsikt mot Sofia Kyrkan ifrån alla fönster!

Här bor ni i högt läge med närhet till Södermalms stadspuls, lugnet i Vitabergsparken och populära Nytorget! Bostaden har flertalet eftertraktade attribut så som vackra fönster med spröjs och spanjoletter, fiskbensparkett, takrosett, generös takhöjd samt speglade dörrar. Hallen erbjuder god förvaring med avhängning till vänster och en inbyggd garderob till höger om entrén. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck med fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats och annan trivselmöblemang. Balkongen erbjuder utrymme för två stolar och ett bord samt plantor och lyktor. Här har ni utsikt mot Lilla Blecktornsparken och Sofia Kyrkan. Utgången finner ni bakom vackra dubbeldörrar med glaspartier som släpper in ett vackert ljusflöde. Det stora sovrummet erbjuder generösa ytor för en dubbelsäng, nattygsbord, garderobsvägg, och annan trivselmöbel. Köket är fullutrustat och har diskmaskin samt erbjuder utrymme för matplats. Det mindre sovrummet används idag som ett arbetsrum, här finns utrymme för en säng eller arbetsplats samt annan trivselmöbel. Badrummet ger utrymme för tvättmaskin eller badkar. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Brf Metaren är en äkta förening som förvärvade fastigheten Långreven 15 år 2000. Föreningen omfattar 24 st lägenheter med bostadsrätt. Marken innehas med äganderätt. Föreningen har mycket god ekonomi med en låg belåning om endast 1.396kr/kvm enligt Årsredovisningen 2018. Inga planerade större renoveringar eller avgiftsändringar i närtid. Vinden finns kvar som en dold tillgång, där finns idag en trevlig tvättstuga med några nya maskiner från 2017/2018. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Delat ägande accepteras. Föreningen har även en stor trädgård med odlingslådor för de boende.

Bostaden är trivsamt belägen i SoFo, söder om Söders hjärta. Huset är omgivet av grönområden och promenadstråk som bland annat Lilla och Stora Blecktornsparken. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Området erbjuder ett stort antal butiker, restauranger och närservice. Populära mötespunkter är bland annat det trendiga Nytorget, Vitabergsparken, sommarklubben Trädgården, biograf Victoria, restaurangtorget Teatern, Eriksdalsbadet samt gallerian Skrapan. Bara ett stenkast från bostaden finns mycket goda kommunikationer som Skanstulls tunnelbana på den Gröna Linjen samt buss nr 3, 4, 76, 57, 74 och många andra! Snart byggs även den nya tunnelbanelinjen mot Nacka med en station en kort promenad ifrån bostaden nere vid Vinertullstorget.

Välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 979 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-04-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Metargatan såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Metargatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.