Midskeppsgatan 22A

Midskeppsgatan 22A


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Midskeppsgatan 22AHammarby Sjöstad— Stockholm

Modernt och Ljust Boende med 2 balkonger samt lugnt läge

Denna fina bostad högt upp i huset har mycket ljus och luft. Den har två balkong som får sol hela dagen. Köket är modernt och har allt man behöver, och två badrummet. Sovrummen är tysta och lugna, ena sovrummet har ett eget badrum och de ena sovrummet är uppdela till två mindre sovrum, går enkelt att återställa. En perfekt hem för den som vill ha modern design och bekvämlighet.

Sammanfattningsvis representerar denna bostad en perfekt fusion av modern design, högkvalitativa material och en genomtänkt planlösning. Den är idealisk för den som söker en exklusiv och trivsam boendemiljö med fokus på ljus, rymd och bekvämlighet.


Boarea
101.5 kvm
Avgift
7 228 kr/mån
Rum
4 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Midskeppsgatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Midskeppsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.