Ölandsgatan 46

Ölandsgatan 46


Södermalm— Stockholm

Ölandsgatan 46Södermalm— Stockholm

Välplanerad 20-tals tvåa med bygglov för balkong mot innergård

Välplanerad 20-tals tvåa med bygglov för balkong mot innergård!

Varmt välkomna till Ölandsgatan 46, en färgglad fastighet från 1929 beläget på lugn gata med närhet till allt! Här bor ni med direkt närhet till både grönskande parker men även Nytorget och Skanstull med tunnelbanan runt hörnet. I högt läge på våning fyra hittar ni denna otroligt trevliga lägenhet som bjuder på en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Här har ni många fina attribut som speglar byggåret, såsom generös takhöjd, spröjsade fönster, spanjoletter, spegelindelade dörrar och trägolv som löper genom bostaden. Bostaden bjuder inte bara på vackra detaljer, utan även väldisponerade kvadratmeter som skapar rum för matlagning, umgänge och en lugn sovplats. Genom två stora fönsterpartier genomsyras lägenheten av ljus och vy mot vackra fasader i varma kulörer. Det här är ett perfekt hem för er som önskar en social lägenhet med gott om plats, bjuder på stor charm och dessutom ligger på absolut bästa läge på Södermalm. Varmt välkomna på visning!

På Ölandsgatan bor ni med närheten till allt. Här har ni Nytorget några minuter bort, Skanstull centrum med tunnelbana runt knuten, parker och grönområden nära och flera matbutiker, restauranger, gym, butiker och allt du kan tänka dig behöva. Absolut topp-läge på Södermalm, som passar alla. En härlig kombination mellan lugna gator med fina hus och livligare kvarter med restauranger och barer!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ölandsgatan såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ölandsgatan.

Boka värdering
Sofia Kihlman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad