Olof Dalins Väg 18

Olof Dalins Väg 18


Kristineberg— Stockholm

Olof Dalins Väg 18



Kristineberg— Stockholm

LJUS GAVELLÄGENHET MED MAGISK SJÖUTSIKT OCH SOLIG BALKONG!

- Unik möjlighet
- Möjlig 5:a
- Stor balkong i första parkett med utsikt över Ulvsundasjön
- Badrocksavstånd till badbrygga
- Ljust hörnläge med stora fönsterpartier
- 8 Hyresrätter kvar i föreningen
- Stabil förening med god ekonomi och som amorterar på sina lån
- Perfekt läge nära kommunikationsmedel, badplatser, grönområden, service och restauranger

Det är ett sant nöje att äntligen få presentera denna fyrarummare på en av områdets mest attraktiva adresser! Denna bostad har mycket som är värt att uppskatta! Till höjdpunkterna hör en underbar balkong, solig från tidig eftermiddag till solnedgång och med en fantastisk utsikt mot Ulvsundasjön. Här kan man njuta av solens strålar mot det glimrande vattnet.

Utöver detta har bostaden en smart planlösning med stora och sociala sällskapsytor mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet, tre rymliga sovrum, ett stort helkaklat badrum med möjlighet till tvättmaskin, en gäst WC samt en klädkammare för optimal förvaring. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Tillhörande bostaden finns även ett källarförråd.

BRF Kräftan 1620 är en stor och välskött förening som utfört flitiga amorteringar på sina lån samt har 8 hyresrätter kvar. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, innergård samt kajakförråd. För de bilburna finna även 23st garageplatser, 6st är utrustade med laddstation samt 3st carportplatser. I området finns även boendeparkering.

Här bor man med närhet till fantastisk natur likväl som stadens puls! I området finns härliga gröna omgivningar med mysiga promenad- och joggingstråk längs vattnet, bryggor och badklippor alldeles precis intill. Flertalet fina parker så som Kristinebergsparken och Fredhällsparken.

Bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Kristinebergs station som tar dig till Fridhemsplan på 3-4 min. Tunnelbanans blå linje från Stadshagen finns också inom promenadavstånd. Buss 61 och 65 passerar Kristinebergs tunnelbanestation.

Utöver fina grönområden och bra kommunikationer finns även ett brett utbud av service, restauranger och matbutiker.

Varmt välkomna på visning!
Hälsningar,
Emma Bogren - Mäklarhuset
073-3668170


Boarea
101 kvm
Avgift
6 708 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-08-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Olof Dalins Väg såldes av oss 2022-08-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Olof Dalins Väg.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.