Östgötagatan 66, 4tr

Östgötagatan 66, 4tr

Slutpris

4 875 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Östgötagatan 66, 4tr


Slutpris
4 875 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Ljus tvåa med högt i tak och flertalet eftertraktade attribut i närmast skuldfri förening!

Ljus tvåa med flertalet eftertraktade attribut och originaldetaljer i en närmast skuldfri förening! Här bor ni bekvämt med stora sociala ytor och genomgående slipade trägolv med furutiljor. Ni välkomnas in genom en snygg säkerhetsdörr i vitt med klassisk stil och guldfärgade detaljer. Hallen erbjuder avhängning direkt till höger om entrén samt förvaring via en inbyggd garderob till vänster med full takhöjd. Väggarna bekläs i tapeter från Svenskt Tenn. Härifrån leds ni vidare till bostadens vardagsrum vars fönster har djupa nischer, speglade karmar, klassiska spanjoletter samt överfönster med spröjs. I taket har ni en välbevarad takrosett i klassisk stil. Rummet ger plats för en soffgrupp, mediamöbel, matplats samt bokhylla eller annan trivselmöblemang. Från vardagsrummet finner ni sovrummet bakom speglade dubbeldörrar. Här kan ni möblera med en ordentlig dubbelsäng samt nattygsbord. Köket finner ni bakom fina dubbeldörrar i glas som släpper igenom ett trivsamt ljusflöde, köket är i massivt trä med stilren färgsättning och har diskmaskin. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Brf Tre Uppgångar är en trivsam förening med otroligt låg belåning (närmast skuldfri) och god ekonomi. Här finns 43st lägenheter med bostadsrätt 4st lokaler med hyresrätt. Huset anno 1918 är k-märkt av näst högsta graden och har flera klassiska attribut. Som medlem finns tillgång till tvättstuga, cykelrum samt gårdshus med sophantering och utrymme för barnvagn. I några av trapphusen finns det flera rymliga vädringsbalkonger som vetter mot föreningens gemensamma innergården. På innergården finns utemöbler och grill till medlemmarnas förfogande. Den som önskar kan använda hissen i trapphuset intill och gå genom en loftgång på våning 5 för att sedan gå ner till bostaden. Ingen avgiftsförändring finns planerad enl. styrelsen 2022-03-09.

På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser och mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen, där även Ringens köpcentrum ligger. Här finns ett stort antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Kommunikationerna är goda och bara ett stenkast ifrån bostaden finner ni tunnelbanans gröna linjen, men också ett antal bussar som 3, 4 och 74.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
937 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.