Oxenstiernsgatan 37

Oxenstiernsgatan 37

Slutpris

6 500 000 kr


Östermalm— Stockholm

Oxenstiernsgatan 37


Slutpris
6 500 000 kr

Östermalm— Stockholm

Härlig trea med balkong på Östermalm!

På Oxenstiernsgatan 37 bor du centralt och yteffektivt i denna trea om 71 kvm. Det här är en lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp från kökets stora fönster och lika så från den behagliga balkongen mot innergården. Köket ligger i en öppen planlösning och är välutrustat med stora arbetsytor samt förvaring. Vardagsrummet som med kökets öppna planlösning är uppdelat i en matdel och en soffdel ger lägenheten rymd och har trevliga social ytor. Badrummet är snyggt och funktionellt med moderna materialval samt tvättmaskin. Lägenheten består av två sovrum varav ett med utgång till balkong i västerläge samt ett mindre barnrum/kontor. Gärdet ligger ett stenkast bort med härliga promenadstråk samt natur, här bor du med närhet till allt Stockholm har att erbjuda med unika möjligheter att snabbt nå naturen!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
2 970 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.