P O Hallmans Gata 17, 8 tr

P O Hallmans Gata 17, 8 tr

Slutpris

7 700 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

P O Hallmans Gata 17, 8 tr


Slutpris
7 700 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljust boende högt upp i tornet - Fyra franska balkonger

Välkomna till denna generösa tvåa (möjlig trea), högt belägen i en av Kungsholmens vackra torn med utsikt över Karlbergskanalen. Här bor ni i ett högt och fritt läge med fyra franska balkonger och med ljusinsläpp från tre väderstreck vid lugnt kvarter intill Grubbensparken. Här erbjuds stora luftiga ytor och rum med en fantastisk rymd. Vackra pardörrar och fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har mycket god ekonomi och är lågt belånad. Här finns två takterasser med makalös utsikt över Stockholm, bastu, gym och cykelrum. Till lägenheten hör ett stort källarförråd som enkelt nås via hissen.

Lägenheten präglas av öppna och luftiga ytor, tidlösa materialval och fin utsikt. En ljus och fin hall, välplanerat kök med bra utrustning, fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett stort och luftigt vardagsrum samt ett ombonat sovrum med mycket förvaring. För att inte tala om de dubbla pardörrarna till dem franska balkongerna – öppna, njut och blicka ut i friheten! Sovrummet med både rymlig klädkammare, stor walk in-closet med två franska balkonger. Här finns möjligheten att skapa ett till rum. Gott om förvaring och plats för stor dubbelsäng med sängbord och möblemang. Fritt och insynsskyddat läge som ger en mysig och harmonisk känsla med utsikten över takåsarna.

Här bor man i lugn och ro med utsikt mot Karlbergskanalen i ett oslagbart läge med närhet till puls och nöjen. För mysiga promenadstråk finns Kungsholms Strand. Mycket goda förbindelser och nära till T-centralen för vidare färd i landet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
81.1 kvm
Avgift
3 903 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
8 av 15 (Hiss finns)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på P O Hallmans Gata såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på P O Hallmans Gata.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.