Pipersgatan 45 B, 6 tr

Pipersgatan 45 B, 6 tr

Slutpris

7 025 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pipersgatan 45 B, 6 tr


Slutpris
7 025 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och stilrent renoverad 3:a med härlig balkong och magnifik sjöutsikt!

Ljus och genomgående 3:a med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Toppläge vid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Högt upp med magnifik sjöutsikt och slående vy mot City. Härlig, inglasad balkong. Fritt läge och strålande sjöutsikt mot Karlbergssjön, frontläge mot vattnet. Genomgående och ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning och två bra sovrum. Stilrent renoverat (2023) kök med kvalitativa vitvaror samt smakfullt renoverat (2012) badrum med badkar och tvättmaskin. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm. Rymlig, modern hiss. Garage finns med 39 platser med laddstolpar. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Idylliskt läge invid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Toppläge nära Kungsholmstorg och Rådhuset. Populärt utegym finns i direkt anslutning till fastigheten vid strandpromenaden. Bara 1 minuts gångväg till Ica kvantum, systembolag och Apotek. Närhet till vackra Rådhusparken och Kronobergsparkens grönska. Norr Mälarstrands vackra strandpromenad nås med kort promenad. Närhet till några av Kungsholmens populäraste restauranger. T-bana Rådhuset i närheten och kort promenad till Arlanda Express. Även utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer. Centralen och Vasastan nås på bara några minuters promenad. För den bilburne så finns garage i fastigheten.. Alternativt boendeparkering för Kungsholmen.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 031 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.