Pontonjärgatan 8, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Härlig genomgående 2,5:a ett kvarter från Norr Mälarstrand. Möjlig 3:a!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
2 457 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fina genomgående 2,5:a belägen ett stenkast från Norr Mälarstrand. Här välkomnas ni av en hall med avhängningsmöjligheter och vidare in i lägenheten finns en innerhall som kan konverteras till kök. Vardagsrummet har en härlig rymd med fungerade öppen spis och plats finns för både matbord och soffgrupp. Köket är välutrustat och har matplats för 4, sovrummet är rofyllt och beläget mot innergården och duschrummet är helkaklat med tvättmaskin. Föreningen har mycket god ekonomi och i fastigheten finns både gym, övernattningsrum samt en härlig takterrass med planteringar och odlingar. Under vintern kommer föreningen att installera säkerhetsdörrar i alla lägenheter. I området finns både fina Mälaren, trevliga promenadstråk, mysiga restauranger som exempelvis La Petite France samt mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration