Pontonjärgatan 45, 5 tr

Pontonjärgatan 45, 5 tr


Kungsholmen— Stockholm

Pontonjärgatan 45, 5 trKungsholmen— Stockholm

Ljus & välplanerad sekelskiftestvåa -Högst upp med toppläge nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

Ljus och ytterst välplanerad sekelskiftestvåa i mycket bra skick. Högst eftertraktad adress på nedre Kungsholmen nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Högst upp (förutom vinden) och genomgående med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Ljust, stilrent kök med diskmaskin och tvättmaskin samt helkaklat badrum, renoverat 2016 med smakfulla materialval. Optimalt planerad 2:a med kök och vardagsrum i trevlig, öppen planlösning samt stort sovrum mot lugn och idyllisk innergård. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stabil, äkta förening som äger marken. Stilfull fastighet anno 1915 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad