Primusgatan 96, 3 tr

Primusgatan 96, 3 tr


Kungsholmen/ Lilla Essingen— Stockholm

Primusgatan 96, 3 trKungsholmen/ Lilla Essingen— Stockholm

Ljus och välplanerad 2:a i mycket bra skick med stor balkong i väst och sjöutsikt!

ACCEPTPRIS! Ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Högt upp med stor balkong i västläge med sjöutsikt och grillmöjlighet. Stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Balkongen och alla fönster är lugnt belägna mot föreningens grönskande gård. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och helkaklat badrum med TM/TT och smakfulla materialval. Modernt boende med hög standard och vackra, ljusa trägolv. Rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 4 kvm. Rymlig hiss, inga trappsteg till hissen. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Stabil, äkta förening med god ekonomi och som äger marken. Medlemmarna har tillgång till bl a övernattningslägenhet, relax med bastu, föreningslokal och garage med laddstolpar. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Acceptpris - Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Toppläge på Lilla Essingen med Mälarens glittrande vatten, badbryggor och strandpromenader precis utanför huset. Ett stenkast bort finns populära bageriet/konditoriet Pesso, topprestaurangen Lux Dag för Dag och Pappas Deli. Gymmet STC finns inom 100 meter från porten. Lilla Essingen är en populär, lugn oas nära Stockholms innerstad som erbjuder en gemytlig, naturnära småstadskänsla med badbryggor, promenadstråk och båtliv. I matbutikväg finns både ICA och Tempo i närområdet. Flertalet inbjudande parker intill badbryggor dit Essingeborna promenerar för att ha picknick, sola och bada. Bekväm närhet till city med buss 1, 56 eller på cykel. Fridhemsplan med anslutande tunnelbana nås på 5-10 minuter samt Centralstationen på en kvart. Det finns också en båtlinje som går varje dag via ön till stan. Tvärbanan från Stora Essingen tar dig även snabbt dit du behöver. Den bilburne är snabbt norrut eller söderut tack vare Essingeleden med egna på- och avfarter.


Boarea
49.5 kvm
Avgift
3 237 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Primusgatan såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Primusgatan.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad