Primusgatan 54

Primusgatan 54

Slutpris

5 400 000 kr


Lilla Essingen— Stockholm

Primusgatan 54


Slutpris
5 400 000 kr

Lilla Essingen— Stockholm

VÄLPLANERAD 3:A PÅ EFTERTRAKTAD ADRESS HÖGT UPP I HUSET MED STOR BALKONG

-STOR BALKONG MOT LUXVIKEN
-OPTIMAL PLANLÖSNING
-LUFTIG KÄNSLA & ÖPPNA YTOR
-STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN
-ARBETSVÄNLIGT KÖK MED GOD FÖRVARING
-HISS DIREKT NER TILL GARAGET

**FÖRHANDSVISNING 9/5, ring för mer information** Varmt välkommen till den här ljusa och trivsamma lägenhet som ligger högt upp i huset med fantastisk balkong. Här erbjuds en trevlig och social 3:a med 60 optimalt planerade kvm. Generöst vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Ljuvlig balkong med utsikt mot både Luxviken, Mälaren och grönska. Fräscht badrum med tvättmaskin. Med genomtänkta och stilrena materialval samt förvaringsmöjligheter utöver det vanliga är utformningen av denna välplanerade lägenhet exemplarisk.

Vidare bor ni här i en av områdets absolut bästa föreningar. Essinge Port är en otroligt stabil och välskött förening med god ekonomi som äger marken. Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har en övernattningslägenhet som man hyra! Hiss finns i huset som tar er direkt ner till garaget.

Här bor ni på ett lugnt och eftertraktat läge på Lilla Essingen med naturskön omgivning och närhet till stadspulsen. Njut av det oslagbara läget med direkt anslutning till vatten och grönska samtidigt som ni endast bor en kort cykeltur från city. Nära till bad från bryggorna vid Luxviken.

Välkommen att höra av dig för mer information samt boka in förhandsvisning! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 594 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Såld
2021-05-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Primusgatan såldes av oss 2021-05-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Primusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.