Rådmansgatan 80 B

Rådmansgatan 80 B

Slutpris

4 920 000 kr


Vasastan— Stockholm

Rådmansgatan 80 B


Slutpris
4 920 000 kr

Vasastan— Stockholm

Anno 1885 - Låg avgift - Öppen planlösning och balkong

Svårslagen lägenhet på attraktiv adress belägen i lugnt gårdshus. Här har du ett boende i absolut toppskick med härlig känsla och yteffektiv planlösning. Sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till balkongen mot grönskande innergården och det blommande körsbärsträdet där eftermiddagssolen kan avnjutas.

Köket löper längs ena väggen och är stilrent med bänksskiva i Carrarmarmor. Integrerade vitvaror ger en enhetlighet. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. Rummet är luftigt med en imponerande takhöjd, stora fönster med speglade djupa fönsternischer och gott om plats för både sällskapsmöbler och matplats. Sovrummet är yteffektivt och rymmer en dubbelsäng. En framtagen tegelvägg skapar karaktär. Från hallen nås det helkaklade badrummet med duschhörna. Ovanför hallen finns ett separat sovloft på ca 4,5 kvm som blir perfekt som extra säng eller för mera förvaring.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi som äger marken. Den fina innergården är populär bland de boende.

I närheten finns Vasastans utbud av restuaranger, butiker och affärer. Tunnelbanan nås med 5 minuters promenad genom mysiga kvarter.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 016 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rådmansgatan såldes av oss 2022-05-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rådmansgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Elenore Lövgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.