Rålambsvägen 21, 4tr

Rålambsvägen 21, 4tr

Slutpris

5 680 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Rålambsvägen 21, 4tr


Slutpris
5 680 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Modern och smakfullt renoverad trea! Öppen spis & balkong!

Varmt välkomna till en välplanerad och smakfullt renoverad trea med öppen spis och balkong! Genomgående stilrena materialval som har kombinerats med charmiga originaldetaljer. Tidsenlig öppen spis och fina snickerier. Samtliga golv är slipade och oljade. Vardagsrum med stavparkett på golvet och härligt fönsterparti, härifrån nås balkongen som har ett ostört läge i söder med sol större delen av dagen. Två bra sovrum samt ett snyggt och modernt kök. En riktigt bra trea, bara att flytta in!

Här bor du i en välskött förening med en gemensam takterrass. Fastigheten är belägen med direkt närhet till härliga Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. I området finns mataffär, restauranger och flertalet skolor. Goda kommunikationer med gångavstånd till tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar.

Välkomna på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 363 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.