Reimersholmsgatan 23

Reimersholmsgatan 23

Slutpris

5 550 000 kr


Södermalm— Stockholm

Reimersholmsgatan 23


Slutpris
5 550 000 kr

Södermalm— Stockholm

Möjlig 3:a - Stor inglasad balkong - Frontläge mot vattnet - Lugnt och sjönära - Stabil förening!

Varmt välkomna Reimersholmsgatan 23, en bostad med frontläge mot Liljeholmsviken. Här på Reimersholme bor du i en oas, mitt i stan. Med badplatser, grönskande parker och fina promenadstråk runt ön. Du bor dessutom nära både Långholmen och Hornstull, vilket betyder att du har butiker, matbutiker, restauranger, caféer och kommunikation inom några minuters promenad.

Bostaden bjuder på en trevlig planlösning med rymliga rym, stort ljusinsläpp och en fin grund. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ert drömhem!

Brf Bränneriet är en äkta och stabil förening med god ekonomi och låg belåning om 2 649:-/kvm. Föreningen upplåter 348 bostadsrätter, en Coop-butik som upplåts med bostadsrätt och 15 lokaler med hyresrätt. Lokalerna ger en bra intäkt varje år. Föreningen har dessutom många faciliteter för sina medlemmar med gästrum, festlokal, cykelrum i varje hus. barnvagnsrum i entréplanet i alla trapphus, skyddsrum och tvättstugor. Det finns dessutom på varje hus en takterrass med möbler och lådor för odling, solbad, grillning i befintliga grillar med mera. Bastu och relaxrum finns högst upp i varje sjöhus i anslutning till takterrassen. De är gemensamma för boende i respektive husblock. Det här är en förening många trivs i!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
5 324 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Reimersholmsgatan såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Reimersholmsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.