Ringvägen 162, 4 tr

Ringvägen 162, 4 tr

Slutpris

2 740 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Ringvägen 162, 4 tr


Slutpris
2 740 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Välplanerad 30-talsetta med utsikt mot Vitabergsparken. Toppläge i populära SoFo!

Ytoptimerad etta, högt belägen i fastighet anno 1931. Eftertraktat toppläge invid Vitabergsparken och ett stenkast till Nytorget. Insynsfritt läge och fin utsikt mot parken med Sofia Kyrka. Luftigt vardagsrum med smart sänglösning och integrerad förvaring. Fiskbensmönstrad ekparkett och genomgående ljusa ytskikt i lägenheten. Praktiskt, välplanerat kök (renoverat 2014) med smakfulla materialval samt bra förvaring i över-, och underskåp. Fräscht badrum med badkar och klinkergolv samt kaklade väggar i ljus nyans. Nymålade ytskikt 2020. Flexibel inflytt, snabbt tillträde möjligt.

Äkta förening med god ekonomi som äger marken. Extra intäkter på ca 200.000 kr/år från uthyrd lokal. Gemensamma faciliteter i form av tvättstuga, fin innergård, cykelrum och barnvagnsrum finns i fastigheten. De stora renoveringarna är gjorda såsom stammar, fasad el-stigar m.m. Lån/kvm på 3.449 kr.

Söder om Folkungagatan ligger området som idag kallas för SoFo. Bland alla vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen. Vid korsningen Götgatan/Ringvägen finns Ringens köpcentrum ligger. Här finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer.


Boarea
30 kvm
Avgift
1 565 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.