Ringvägen 83, 3 tr

Ringvägen 83, 3 tr

Slutpris

5 710 000 kr


Södermalm— Stockholm

Ringvägen 83, 3 tr


Slutpris
5 710 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad med balkong i söderläge. Nyttjas i dagsläget som en 4:a.

Välkommen in i till denna yteffektiva lägenhet. I hallen ligger ett snyggt klinkergolv och här finns hatthylla för att hänga upp sina ytterkläder och förvaring att ställa undan sina skor i. Inne i badrummet kan man göra sig i ordning i lugn då det ligget lite avskilt från lägenhetens andra rum. Badrummet som är helkaklat med svart klinker och vitt kakel har wc, kommod och spegelskåp. Den svarta duschväggen och handdukstorken med industri design, kranen i mässing samt den tidstypiska strömväxlaren är snygga detaljer här inne. Vi tar oss vidare in i lägenheten. Rakt fram från hallen kan man med fördel placera sitt skrivbord och jobba hemifrån.

Vardagsrummet öppnar upp sig åt vänster. Här möts man av den härliga takhöjden och de generösa ljusinsläppet från det härliga söderläget. På golvet ligger ett vackert ljus betsat trägolv som ger en otrolig charm till lägenheten. Flera detaljer som lyfter detta rum är takstuckaturen och den fina takrosetten. Väggarna här är målade i en ljusgrå ton. Från vardagsrummet kommer man ut på den soliga balkongen. Utanför växer det höga träd. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet. Här finns allt man kan tänka sig behöva för en fungerande vardag. När du lagat mat njuter du av den vid matbordet som är placerat vid fönstret i vardagsrummet.

Det finns i dagsläget 3 sovrum i lägenheten. I dom två större sovrummen ligger även det vackra trägolvet. Här finns ett fönster i takhöjd för ljusinsläpp i det inre rummet. Det här rummet kan nyttjas som barnrum, klädkammare eller varför inte ett kontor? Vägg i vägg ligger nästa sovrum där det får plats en dubbelsäng och fönstret vetter mot söder och har en fin utsikt mot Årsta och grönska. Det sista sovrummet rymmer en 1,40 säng med en garderob och nattduksbord vid sidan om. I lägenheten finns flera garderober för förvaring av sina kläder.


Brf Ingenjören 12 är en stabil föreningen som äger marken och har flera förmåner för sina medlemmar. En uppskattad förmån är bla att föreningen godkänner korttidsuthyrning så som Air Bnb. Föreningen har 57 lägenheter varav 3 är hyresrätter på adressen Ringvägen 83 och 83 A. Föreningen har flera bra gemensamhetsutrymmen för medlemmarna att nyttja. Det finns ett övernattningsrum, en föreningslokal med bland annat gym, samt två fina innergårdar. På innergården finns utemöbler, grill samt cykelställ. Garaget nås via Ringvägen. En garageplats kostar 1000 kr/mån och en motorcykelplats 500 kr/mån. Det är för närvarande kö. Övriga utrymmen är cykelförråd, tvättstuga och barnvagnsrum.

Ett flertal kommunikationer finns endast en kort promenad bort - Skanstulls T-bana, Mariatogets T-bana, Södrastation samt busslinje 4. Grönska och vatten når man nere vid Årstaviken som är en kort promenad bort. Ringens köpcentrum med flera affärer och restauranger ligger i närområdet och även mataffärer so m Coop och ICA Kvantum är inom gångavstånd.

Varmt välkomna!


Boarea
61 kvm
Avgift
2 959 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.