Rosenlundsgatan 14

Rosenlundsgatan 14

Slutpris

5 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Rosenlundsgatan 14


Slutpris
5 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Perfekt trea i lugnt gårdsläge med stor soldränkt uteplats!

Precis runt hörnet från Hornsgatan finns denna perfekta trea! Här bor ni i tyst läge mot föreningens grönskande och slutna innergård med stor privat uteplats som nås från vardagsrummet. Uteplatsen ligger i bästa solläge och består först av en balkong med grind för att sen komma ut på en större altan med plats för både stor matgrupp och annat önskvärt möblemang. Innergården är sluten och nås endast av föreningens medlemmar och har gott om utrymme för större umgänge, lek för de mindre vid föreningens lekplats samt grillar att låna. Lägenheten är i mycket gott skick med två sovrum, fullt utrustat kök och ett gediget vardagsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme och både tvätt- och torkmaskin.

Brf Mullvaden andra 45 är en äkta förening och äger marken som fastigheten står på. Föreningen disponerar över 1 fastighet med 3 stycken portar på adresserna Rosenlundsgatan 14 samt Krukmakargatan 24-26. Föreningen har 82 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt samt 3 kommersiella lokaler i gatuplan. Föreningen har garage i huset med några månaders väntetid och snart finns det även laddplatser. En förträfflig innergård med lekplats och utemöbler, gym och gemensam tvättstuga.

Här bor ni med ett lugnt och skönt läge, runt knuten från Söders stora utbud och livfulla kvarter. På bara några minuters promenad når ni vackra Mariatorget och Hornsgatan med sitt generösa utbud av shopping och restauranger. Södermalm är strösslat med trevliga parker och den närmaste oasen är Tantolunden. Det finns ett stort utbud av förskolor och skolor i närheten. Kommunikationen från bostaden är en klass för sig, med 4ans buss utanför porten, kort promenad till södra station (pendeltåg) och tunnelbanestation Mariatorget (röd linje) precis intill. Slussen och dess oslagbara busskommunikation finns på ett behagligt promenadavstånd.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 356 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rosenlundsgatan såldes av oss 2021-02-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rosenlundsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.