Sankt Eriksgatan 14 A, 3 tr

Sankt Eriksgatan 14 A, 3 tr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 14 A, 3 trKungsholmen— Stockholm

Ljuvligt sekelskifte - Balkong - Välplanerad

På den populära delen av S:t Eriksgatan ner mot Norr Mälarstrand i charmigt gårdshus tre trappor upp ligger denna ljuvliga sekelskifteslägenhet om 53 kvm. Helt ostört läge mellan lugn innergård och promenadgatan Ture Nermans Gränd. Lägenheten har varsamt renoverats med mycket känsla till ett modernt toppskick med bevarade sekelskiftesdetaljer såsom furutiljor, speglar i fönster, takhöjd på dryga 3 m, höga golvsocklar och takrosetter. Trevlig planlösning som med bevarad sekelskifteskänsla består av ett stilrent kök, lättmöblerat ljust vardagsrum i hörnläge med fönster i två väderstreck samt separat charmigt sovrum med gott om förvaring och plats för kontor eller annan möblering. Suveränt belägen balkong ut från vardagsrum i härligt högt sydost läge med mycket sol.

Välskött äldre förening med stabil ekonomi.

Attraktiva lummiga kvarter nära Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Fridhemsplan i kvarteret intill med all tänkbar service och kommunikationer med blå- och grön tunnelbanelinje, buss 1, 3 och 4.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 586 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering
Hanna Thor
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Emelie Edqvist
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad