Sankt Eriksgatan 15

Sankt Eriksgatan 15

Slutpris

7 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 15


Slutpris
7 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Terrass - Balkong - Etage - Öppen spis - Låg avgift - Skuldfri BRF

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna drömlägenhet med extra allt. Balkong i väster på plan ett, terrass i sydväst och öppen spis på våning två. Lägenheten är fördelad på 61 + 10 ljusa kvadratmeter i etage högst upp i huset.

Härligt luftigt och helt unikt boende med en genomgående lyxig och stilsäker känsla. Lägenheten badar i ljus från ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Suverän planlösning bestående av hall, med platsbyggd förvaring längs med hel vägg samt ett badrum. Kök med gott om förvaring och härlig social del med plats för soffa och matbord. Utgång till solig balkong i västerläge. Stora fönster och ljuvlig takhöjd, trapp upp till våning två.

Övre plan består av en vindsvåning och inrymmer all vindsvåningskänsla man kan önska, med härlig takhöjd, synliga takbjälkar, takfönster och braskamin. Möblerbara ytor för loungemöbler invid fönster och rum med ljusinsläpp från två väderstreck. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Utgång till härlig terrass i sydvästläge med utsikt över takåsar och city. Plats för möbler, grill och plantering. Exklusivt badrum med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare och takfönster.

Obelånad Brf med fantastisk ekonomi, bergvärme och en mycket låg avgift.

Centralt läge intill Norr Mälarstrand och Fridhemsplan med glittrande Riddarfjärden intill. Promenadstråk utmed vattnet längs Norr Mälarstrand, Kungsholms Strand och Hornsberg strand samt kommunikationer och restauranger alldeles inpå knuten kan man knappast bo bättre.


Boarea/biarea
61/10 kvm
Avgift
1 338 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4,5 + 5,5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2022-11-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.