Sankt Eriksgatan 57

Sankt Eriksgatan 57

Slutpris

5 450 000 kr


Kungholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 57


Slutpris
5 450 000 kr

Kungholmen— Stockholm

Sekielskiftestvåa med balkong.

Välplanerad sekelskiftestvåa med balkong mot föreningens skyddade innergård. Lägenheten är genomgående och ligger på fjärde våningen (hiss i fastigheten) med mycket bra läge på Kungsholmen! Bostaden har vackra detaljer som spegelindelade dörrar, vackra originalgolv samt fina stuckaturer och takrosetter. Hela lägenheten har generös takhöjd. Fint planerat kök mot innergården, gott om förvaring bakom vita fronter och matplats för tre. Lägenheten har mycket bra förvaring med två stora klädkammare och en garderobsvägg i sovrummet samt tillhörande källarförråd. Den gemensamma tvättstugan ligger i port 57, ingång via innergården, tvättstugans maskinella utrustningen är från 2019–2021. Det finns även bastu, barnvagnsförråd och samt på innergården cykelparkering, sittgrupp och grillplats.

Lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Lägenheten ligger invid S:t Eriksbron och Karlbergskanalen och omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom Rålambshovsparken, Kronobergsparken, m.fl. Här finns även perfekta promenadslingorna längs närliggande Kungsholms strand och runt hela Kungsholmen. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian. Du tar dig även enkelt till S:t Eriksplan, Rörstrandsgatan, Odenplan och citykärnan med gott om shopping och nöjen.

Välkommen på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 685 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2023-01-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.