Sankt Göransgatan 70, 2 tr / Kungsholmen / Fridhemsplan / Stockholm

Välplanerad mini-tvåa med perfekt läge på Fridhemsplan! Skuldfri förening!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
708 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2017-09-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade mini-tvåa med perfekt läge på Fridhemsplan! Här bor du i en skuldfri förening som de senaste åren har haft ett avgiftsfritt kvartal per år! Lägenheten helrenoverades 2014 och disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i inbyggda garderober. Nytt och fräscht kök med diskmaskin. Rofyllt sovrum med fönster mot innergården och inbyggda garderober. Här får du plats med dubbelsäng. Ljust vardagsrum med gott om plats för soffa samt matplats. Fin fiskbensparektt i hall och vardagsrum. Nydragen el i hela lägenheten med jordfelsbrytare. Kan finnas möjlighet att ansöka om bygglov för balkong. Två härliga takterasser finns för föreningens medlemmar!

Här bor du på Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls, stort serviceutbud och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration