Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Fridhemsplan / Sankt Göransgatan 70, 2 tr

Välplanerad mini-tvåa med perfekt läge på Fridhemsplan! Skuldfri förening!

Välkommen till denna välplanerade mini-tvåa med perfekt läge på Fridhemsplan! Här bor du i en skuldfri förening som de senaste åren har haft ett avgiftsfritt kvartal per år! Lägenheten helrenoverades 2014 och disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i inbyggda garderober. Nytt och fräscht kök med diskmaskin. Rofyllt sovrum med fönster mot innergården och inbyggda garderober. Här får du plats med dubbelsäng. Ljust vardagsrum med gott om plats för soffa samt matplats. Fin fiskbensparektt i hall och vardagsrum. Nydragen el i hela lägenheten med jordfelsbrytare. Kan finnas möjlighet att ansöka om bygglov för balkong. Två härliga takterasser finns för föreningens medlemmar!

Här bor du på Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls, stort serviceutbud och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt.

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Fridhemsplan
Sankt Göransgatan 70, 2 tr
Slutpris: 3 425 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 708 kr/mån
Driftkostnad: 220 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sankt Göransgatan