Sankt Göransgatan 96, 3 tr

Sankt Göransgatan 96, 3 tr

Slutpris

4 600 000 kr


Kungsholmen - Fridhemsplan— Stockholm

Sankt Göransgatan 96, 3 tr


Slutpris
4 600 000 kr

Kungsholmen - Fridhemsplan— Stockholm

Högt upp i huset med fönster i två väderstreck- Ytterst väldisponerad- Fransk balkong mot innergård

Underbart boende som bjuder på 51 kvadratmeter i bästa skick med ett härligt hörnläge högt upp i huset. Lägenheten presenterar sociala sällskapsytor och har stora fönsterpartier i två väderstreck samt en fransk balkong som vetter mot föreningens innergård. Här bor du med en fantastisk rymd och får en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det stilrent renoverade köket har en grå skåpinredning samt en snygg arbetsyta i putsad betong. Köket öppnar upp mot vardagsrummet och gör det möjligt att umgås medan middagen förbereds. I vardagsrummet finner du generösa ytor att umgås med vänner och familj och du får plats med en större sällskapsdel samt middagsbord. Genomgående finner du mycket bra förvaring i såväl hall som i sovrummet där en garderobsvägg sträcker sig längs med hela väggen och når full takhöjd. För dig som är i behov av en arbetsplats har garderoben en smart lösning och döljer ett skrivbord samt eluttag för din dator. I sovrummet som möbleras med dubbelsäng sover du med ett ljust och lugnt gårdsläge . Genomgående är lägenheten i mycket gott skick, har vackra fönsterbänkar i marmor samt är målad i sobra nyanser.

På Sankt Göransgatan 96 flyttar du in i ett ytterst välskött förening med god ekonomi med låg skuldsättningsgrad på 3.163kr/kvm. Fastigheten är välskött och det finns gott om dolda tillgångar i form av 9 hyresrätter samt lokaler som ger föreningen bra med intäkter. Här finns en stor gemensam innergård med härlig grönska, en vacker fontän och flertalet sittplatser. Garage finns i huset och en av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger cirka 2 minuter bort. Du bor med ett lugnt läge och direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast ett par minuter bort. Även Åhléns når du med en kort promenad. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 750 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.