Sibyllegatan 42

Sibyllegatan 42

Slutpris

6 325 000 kr


Östermalm— Stockholm

Sibyllegatan 42


Slutpris
6 325 000 kr

Östermalm— Stockholm

Enastående bostad annó 1898, nyrenoverad, med bygglov för balkong

Har du också drömt om att få bo i ett vackert hus annó 1898 med otrolig takhöjd och fantastiskt skick? Varmt välkommen till denna magnifika pärla på Sibyllegatan 42 där varje detalj och rum är genomtänkt och renoverat på ett ytterst smakfullt vis. Originaldetaljerna och karaktären är något utöver det vanliga - det här vill du inte missa!

Längs med höga hus på lugna gator, där människor spatserar mellan Östermalmstorg och Karlaplan, hittar man den gedigna entrédörren med adressen Sibyllegatan 42. Innanför éntren möts du av ett vackert trapphus som är klätt med marmorgolv och snidade dörrar. Ta hissen upp till fjärde våningen och kliv in i denna fina lägenhet!

Hallen möter dig genast med den vackra nyslipade fiskbensparkett som är genomgående i bostaden. Att takhöjden mäter 3,20 ca gör att du får det där lilla extra utrymmet i platsbyggda lösningar för både upphängning och garderober. Häng upp jackan på de tidstypiska ankarkrokarna och ta dig vidare in i lägenheten.

Köket öppnar upp sig som bostadens hjärta och tar dig vidare till både sovrumssidan och vardagsrummet. Här har man varsamt renoverat med klassiska färger och exklusiva materialval så som bänkskiva i kompositsten och belysning i lådor bakom de handmålade luckorna. Den vackra stenskivan blir som ett smycke till rummet. Här finns gott om förvaring och allt du önskar i funktion, inklusive diskmaskin och även micro, vilken gömmer sig i skafferiet. Allt för ett snyggare intryck!

Ta dig vidare in i vardagsrummet - här finner du magi! Den pampiga takhöjden skapar en våningskänsla som du knappt tror är möjligt i en bostad på 49 kvm. Här samsas soffdel och matsalsdel på ett naturligt och luftigt vis. Takkronan pryds av en takrosett och stuckaturen i original ramar in rummet. De djupa fönsternischerna, elementskydd samt speglingarna i både lister, dörrar och fönster förhöjer känslan ytterligare. Tänk dig en härlig middag här med dina vänner? Eller en skön kväll i soffan framför en bra film? Detta rum trivs man i!

Mellan badrum och sovrum finns en inre hall i anslutning till köket. Här har man med perfekt precision, fått in både tvättmaskin och skafferi för funktion och förvaring.

Badrummet är lyxigt renoverat med exklusiva inslag. Vägghängd toalett, inbyggd hylla för dina duschprodukter och tvättställ från Burlington är några av dom detaljer som noga valts ut här. Även de vikbara duschväggarna i glas och kakellisten får dig återigen att imponeras av detaljrikedomen i denna renovering. Här får du en bra start på dagen!

Sovrummet ligger med ett lugnt läge mot föreningens trevliga innergård. Två garderober som mäter mellan golv och tak ger gott om plats till dina kläder. Här passar det både bra med en mindre säng så väl som en dubbelsäng som det är idag. De lugna färgerna och heltäckningsmattan skapar en mjuk känsla - här sover du gott.

Sist men absolut inte minst har denna bostad ytterligare en magnifik förädlingspotential då föreningen precis fått beviljat bygglov för balkong!

För mer information, varmt välkommen att kontakta mäklaren.


Boarea
49 kvm
Avgift
3 407 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sibyllegatan såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sibyllegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.