Sjöfartsgatan 12

Sjöfartsgatan 12


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sjöfartsgatan 12Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sober lyx!

Välkommen till denna genomtänkta och stilrena bostad där varje element är noggrant planerat för att skapa en harmonisk och exklusiv atmosfär. Redan vid ingången möts du av ljus genomgående enstavsparkett som sträcker sig genom hela bostaden och skapar en enhetlig känsla av ljus och rymd. De stora fönsterpartierna, från golv till tak, är inte bara en estetisk detalj utan släpper in ett naturligt ljus som omfamnar varje vrå och framhäver den noggrant genomtänkta planlösningen.

Stegen leder dig vidare till det öppna vardagsrummet, där den ljusa enstavsparketten och det generösa ljusinläppet samverkar för att skapa en fräsch och luftig atmosfär. Här finns utrymme för flexibel möblering och det är lätt att föreställa sig trivsamma stunder i detta harmoniska rum.

Fortsättningen av bostaden leder in i köket, och här kommer exklusiviteten verkligen till sin rätt. Ett Kvänum kök av högsta kvalitet tar plats och imponerar med detaljer som inte bara är praktiska utan även bidrar till en lyxig atmosfär. Köket fungerar som hjärtat i bostaden och är designat för både funktion och estetik.

De separata sovrummen, placerade i hörnen av bostaden, erbjuder en privat sfär och samtidigt en känsla av samhörighet. Här finns utrymme för personligt uttryck och möjligheter till avkoppling och vila.

Avslutningsvis når du det välplanerade badrummet, signerat Duravit. Mitt i bostaden skapar det en sober miljö och bidrar till att förstärka helheten i bostadens design. Här möts du av exklusiva materialval och högkvalitativa detaljer, och badrummet blir en fristad av avkoppling och stil. Välkommen till en bostad där varje del är noga utformad för att skapa en trivsam och exklusiv livsstil.


Boarea
103 kvm
Avgift
5 692 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Sjöfartsgatan såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöfartsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad