Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 124

Välplanerad 3:a med sjöutsikt!

Välkommen till denna helt nybyggda och väldisponerade trerummare med balkong och viss sjöutsikt vid populära Liljeholmskajen - endast en kort promenad från Södermalms citypuls! Här erbjuds ett härligt sjöstadsliv bland restauranger, badbryggor och grönområden. Bostaden med sina hela 2, 85 m i takhöjd erbjuder en rymlig planlösning med gott om social yta kring vardagsrum och kök med stora fönsterpartier för gott om ljusinsläpp. Genomgående stilrena materialval i form av vita väggar och ekparkett. Köket är fräscht med vita luckor med matchande maskinell utrustning i vitt, mörk bänkskiva och ljust cararra kakel ovan arbetsytorna. Två rymliga sovrum med plats för förvaring. Helkaklat badrum med dusch och separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns gemensamhetslokal/festlokal med övernattningsrum samt två gemensam terrasser. Till lägenheten hör ett källarförråd. I området finns det mycket goda kommunikationer i alla former i form av buss, tvärbana, t-bana och pendeltåg. Förskola kommer att öppna i föreningen och det finns flertalet förskolor samt skolor i området. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 124
Slutpris: 4 750 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 3 942 kr/mån
Driftkostnad: 675 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen