Vikingagatan 3

Vikingagatan 3


Vasastan / Birkastan— Stockholm

Vikingagatan 3Vasastan / Birkastan— Stockholm

Ljus sekelskiftestvåa med egen utgång till lugn del av innergård!

Välkomna hem till denna ljusa sekelskiftestvåa med egen utgång till lugn och ombonad innergård med grönska.

- Sekelskiftes med högt i tak och spröjsade fönster
- Utgång till lugn del av innergård via sovrummet
- Höga golvsocklar och stuckaturer
- Mitt i Birkastan alldeles vid Rörstrandsgatan
- Höga fönsterpartier
- Två badrum

Denna sekelskiftestvåa bjuder på högt i tak och många fina sekelskiftesattribut. Hörnläge mot lugn innergård med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck. Alla fönster är belägna mot mysig innergård med sittgrupper och planteringar. Genomgående högt i tak och vackra såpskurade golv i original från byggåret. Trevlig planlösning som är delvis öppen mellan vardagsrum och kök. Stilrent, och rymligt kök i grå ton med vitt kaklat stänkskydd ovanför bänkskiva med moderna vitvaror och bland annat diskmaskin. Stort sovrum som rymmer stor dubbelsäng och mycket förvaring samt med utgång till innergården via den glasade balkongdörren. Två badrum där ena rymmer wc och handfat och den andra dusch med handfat. Nuvarande lägenhetsinnehavare disponerar f.n. två förråd, vind och källare. Lägenheten ligger en trappa upp från gatan och med markplan mot innergård. I smidig anslutning till entrén finns hobbyrum, cykelrum, barnvagnsutrymme och tvättstuga.

Välskött äkta förening som äger marken.
Stambytt både el och VA 2008
Bf Ugnen 7 u.p.a består av 31 lägenheter med andelsrätt och 2 lokaler om totalt 136 kvm samt oexploaterad vid som ska ses som en dold tillgång som kan generera framtida intäkter till föreningen.
I lokalerna bedrivs restaurangverksamhet.

Populära Vikingagatan erbjuder en unik boendemiljö i Birkastan med eftertraktade Rörstrandsgatan precis runt hörnet. Under sommaren förvandlas gatan till en mysig gågata som vimlar av trevliga och prisbelönta restauranger, kaféer, bageri och konditori.
30 meter från porten finns ICA och flera matbutiker och flera grönskande områden så som Vasasparken, Hagaparken och Karlbergs slott. I Karlbergs slott finns badplats och vackra promenadstråk och motionsspår längst med vattnet vackra Mälaren.
Ett stenkast över till härliga Kungsholmen med flera badplatser och västermalmsgallerian för shopping och mer utbud. Önskas en sväng ner till city och Stureplan är även det inom promenadavstånd.

Ett boende att längta hem till!
Välkomna på visning!


Boarea
47 kvm
Avgift
3 231 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 av 5
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vikingagatan såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vikingagatan.

Boka värdering
Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Emelie Edqvist
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad