Virkesvägen 9J

Virkesvägen 9J


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Virkesvägen 9JHammarby Sjöstad— Stockholm

4:a med stor södervänd balkong!

Välkomna till denna välplanerade fyra med balkong i söderläge. Lägenheten har en trevlig, genomgående planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Genomgående fräscha ytskikt i bostaden i ett projekt som är nytt från 2020. Bostadens rymliga balkong är påkostad med en inglasning. Tre bra sovrum där två av sovrummen ligger lugnt beläget mot föreningens fina innergård, här har du även utsikt mot Sofia kyrka. Två badrum varav det ena med badkar samt tvätt och tork.

Till bostaden hör även ett källarförråd (4.5 kvm). Garage i huset med hiss ner.

Köp av bostad i föreningen möjliggör för gröna bolån!

Närområdets utbud består bland annat av flertalet matbutiker, restauranger, apotek, skolor, förskolor, lekparker, närhet till vattnet (cirka 500 meter) samt goda kommunikationer och Nackareservatet med badsjöar och promenadstråk.


Boarea
97.5 kvm
Avgift
5 362 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-11-18

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Virkesvägen såldes av oss 2023-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Virkesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad