Wargentinsgatan 3

Wargentinsgatan 3

Slutpris

4 450 000 kr


Stockholm

Wargentinsgatan 3


Slutpris
4 450 000 kr

Stockholm

Underbar lägenhet med ytterst väldisponerade kvm som passar till såväl singelboende som till par. Här finner du bevarade 30-talsdetaljer som vackra vitsåpade furutiljor, speglade innerdörrar, stora fönster med spanjoletter och fönsterbänkar i sten. Den generösa takhöjden tillsammans med ett härligt ljusinsläpp ger lägenheten en fantastisk rymd. Här bor du högt upp i huset med stor balkong i öst som blir ett extrarum under sommarhalvåret. I hallen som öppnar upp mot vardagsrummet skapas en bonusyta som blir det perfekta utrymmet för en arbetsplats eller extra förvaring. Vardagsrummet möblerar du med sällskapsdel och ett större middagsbord. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt extra möblering, härifrån når du även lägenhetens balkong. Köket är inrett i sobra materialval, är fullt utrustat och har en generös arbetsyta i trä. Den stilrena badrummet renoverades 2017 och i lägenheten finns flertalet inbyggda garderober för mycket bra förvaring.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med bra ekonomi. I föreningen finns förutom en stor grönskande innergård bland annat bastu, gemensamhetslokal och garage. På Wargentinsgatan 3 bor du med ett lugnt läge med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan och City på kort gångavstånd hittar du Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian och City med shopping. Det finns en mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet med exempelvis populära Phil´s Burger. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du vackra Norr Mälarstrand, grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 520 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Wargentinsgatan såldes av oss 2023-01-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wargentinsgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.