Wollmar Yxkullsgatan 48a, 3 tr

Wollmar Yxkullsgatan 48a, 3 tr

Slutpris

3 925 000 kr


Södermalm— Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 48a, 3 tr


Slutpris
3 925 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus hörnlägenhet med balkong i Söderläge!

Varmt välkomna till denna ljusa, renoverade bostad med högt i tak och gott om ljusinsläpp ifrån två väderstreck! Hiss finns.

Här bor ni bekvämt med nymålade ytskikt och generös takhöjd, i en bostad som till stora delar renoverats under 2020. Hallen erbjuder avhängning direkt vid entrén samt gott om förvaring i en stor inbyggd klädkammare med högt i tak. Köket är stilrent och renoverat 2020. Allrummet är luftigt med utrymme för både soffa och säng. Här finns ytterligare en klädkammare med gott om förvaring. Balkongen finner ni bakom vackra dubbeldörrar i glas. Här skiner solen större delen av dagen och ni får plats med utemöbler och växter. Badrummet är helkaklat i vitt och grönt med kolmårdsmarmor på golvet. Här finns golvvärme. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Brf Postiljonen 13 är en äkta förening som äger marken och bildades 1928. Föreningen består av 147 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 9 lokaler. Lokalerna ger goda intäkter till föreningen och under 2018-2019 fick föreningen över en halv miljon från dessa. Föreningen är oerhört lågt belånad med endast 779kr/kvm enligt årsredovisningen från 2019. Föreningen har två cykelrum, barnvagnsförråd, fyra tvättstugor, verkstad och en gemensamhetslokal med bl.a pingisbord. Övernattningsrum finns att hyra för föreningens medlemmar.

Här bor du i lugnt skönt läge bara runt knuten från Söders stora utbud och livfulla kvarter. På bara några minuters promenad når du vackra Mariatorget och Hornsgatan med sitt generösa utbud av shopping och restauranger. Södermalm är strösslat med trevliga parker och den närmaste oasen är Tantolunden med fina små stugor och kolonilotter men också med motionsstråk och utegym. Under sommaren är Tanto strandbad den givna platsen för ett dopp. Skinnarviksberget med sin slående utsikt över Kungsholmen och Gamla stan ligger även det på behagligt avstånd. Här är den perfekta platsen för en pick-nick eller varför inte ta något att dricka i det lilla caféet? På bara några minuters promenad når du Mariatorgets tunnelbanestation, bussar samt pendeltåg som tar dig dit du vill.

Välkomna på visning!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 636 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Wollmar Yxkullsgatan såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wollmar Yxkullsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.