Zinkens Väg 69

Zinkens Väg 69

Slutpris

6 495 000 kr


Södermalm— Stockholm

Zinkens Väg 69


Slutpris
6 495 000 kr

Södermalm— Stockholm

Topperenoverad bostad med egen ingång och uteplats i soligt läge!

Topperenoverad bostad med egen ingång och uteplats i soligt läge!

Letar du efter ditt nästa hem och älskar att njuta i solen, kanske plantera och är trött på trapphus? Då har du kommit helt rätt! Välkomna till denna unika chans, en bostad med både egen uteplats samt egen ingång, båda belägna på innergården. Här bor ni i ett lummigt område invid Tantolunden med närhet till flera grönområden, bad samt härliga caféer och ett brett utbud av restauranger. Ni bor även i direkt närhet till mycket bra kommunikationer från både Hornstull och Zinkensdamm.

Här har ni helt nyrenoverad bostad med omsorgsfullt utvalda produkt och materialval. Färgerna utgörs av jordnära, lugna toner som lämnar öppet för egen fantasi. Material och kulörer känns igen genom hela bostaden, där allt hänger ihop och ger en exklusiv känsla av en platsbyggd interiör. Bostaden bjuder på rymliga rum, öppen planlösning samt ett extra rum i bra storlek. Med snygga smidesdörrar i industriell look välkomnas ni in till det extra rummet, vilket även ger ett fint ljusinsläpp. Det här rummet kan användas som gästrum, barnrum eller varför inte ett arbetsrum? Här sätter endast fantasin stopp!

Vidare har vi det fantastiska köket som är från Ballingslöv, med en bänkskiva i vitlaserad ek. Här är det utrustat med vitvaror från bl.a. Siemens, snygg svart fläkt från Röros och blandare från Tapwell. Färgsättningen är sober och kombinationen mellan materialvalen i köket skapar en lugn atmosfär. I både kök, hall och badrum hittar ni Granitkeramik inspirerad av Kalksten från Bricmate. I badrummet löper Granitkeramiken från golv till tak och även här möter materialval varandra i symbios. Här är det genomtänkt med svarta detaljer på blandare, krokar, rör och strömbrytare. Det är värmeslingor i golvet, vilket det även är under det gråa Bricmate golvet i hallen. Hela bostaden står på ett enstavs utformad parkett i härdad ek från Bjelin, vilket ger en genomgående varm känsla. För er som gillar smarta hem, kan bostadens belysning styras via Plejd. Och självklart är all belysning dimbar, för bästa möjliga ljussättning! Sist men absolut inte minst är den otroliga känslan att både ha egen ingång och egen uteplats i lummigt och soligt läge. Här kan ni plantera, odla grönsaker eller varför inte duka ut middagen och bara njuta? Radhuskänsla mitt i stan! Varmt välkomna hem!

Brf Zinken är en mycket populär och stabil förening med flera gemensamma faciliteter för medlemmarna. Brf Zinken är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheterna Krukomakaren 4, 7, 8 samt 12-15 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 287 bostadsrätter, 32 hyresrätter samt 10 hyresrättslokaler. Hyresrätterna anses av föreningen vara en dold tillgång och säljs av allt eftersom vilket är en god ekonomisk tillgång. Föreningen får även in kapital ifrån sina parkeringsplatser med 88st garageplatser, 50st parkeringsplatser ute samt 6st mc-platser. Av dessa platser har 40st tillgång till laddstolpe. För sina medlemmar har föreningen en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, lekplats på gården, 6 tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum samt grovsoprum.


Boarea
79 kvm
Avgift
2 954 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2022-09-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Zinkens Väg såldes av oss 2022-09-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Zinkens Väg.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.